Pomoč pri nakupu

IZBIRA IZDELKA

Prodajni program je razdeljen na več prodajnih skupin, ki vam pomagajo najti ustrezen izdelek.


ZALOGA
Izdelki, ki so na zalogi, imajo pri opisu izdelka oznako ''V košarico''. Če izdelka ni na zalogi, je to ob izdelku tudi označeno.


KOŠARICA
Ko se odločite za nakup, vpišite želeno količino izdelka ter kliknete na ''Dodaj v košarico''.
V primeru pomote, kliknete na ''Odstrani'' spodaj pod količino ali pa spremenite količino izdelka in kliknete ''Osveži''.
Če želite dodati še kakšen izdelek ali pa se še enkrat sprehoditi po strani, se bodo do tedaj izbrani izdelki shranili v košarici. Vsebino košarice lahko kadarkoli preverite s klikom na ''Košarico'' (kvadrat košarica desno zgoraj).
Za izvršitev nakupa kliknete na ''Naprej'' in sledite navodilom.

V naslednjem koraku izberete način plačila -po predračunu ali po povzetju ter določite naslov za dostavo, če se ta razlikuje od naslova plačnika. V zadnjem koraku lahko pregledate svoje naročilo in potrdite nakup.


Na elektronski naslov prejmete potrdilo o uspešni oddaji naročila. Če imate ob naročilu težave, nas lahko pokličete na 031 398 609.


DOSTAVA
Naročene izdelke vam bomo po prejetju plačila v najkrajšem možnem času dostavili preko izbranega ponudnika za dostavo na vaš naslov.
Dobavni rok nekaterih izdelkov se zaradi večjega povpraševanja lahko nekoliko podaljša, o čemer vas bomo obvestili na vaš elektronski naslov.


CENE
Cene izdelkov so v evrih in vključujejo DDV. DDV stopnja je 9,5% za prehranske dodatke in 22% za izdelke za nego. Cene veljajo na dan naročila. Pridržujemo si pravico do sprememb cen brez predhodne najave. Ko je naročilo že oddano, sprememba cene izdelka ni mogoča.


VARNOST
Vaši podatki so pri nas računalniško obdelani in varovani v skladu z vsemi veljavnimi predpisi. Osebnih podatkov ne uporabljamo v druge namene in jih nepooblaščeno ne razkrivamo tretjim osebam. Kupec soglaša, da mu lahko občasno pošljemo informativni material.


Za nakup se vam zahvaljujemo!

 

Vklopi razum, zahtevaj račun!