PET ENTEROFORMULA, za pse in mačke - Izdelki za pse

 • Pomoč pri prebavnih težavah
 •  
 • Proizvajalec: GUNA S.p.a.
 • Pakiranje: Tuba s 50 gr paste
 • Zaloga: Na zalogi
16,00 €

Dodatne informacije o izdelku PET ENTEROformula

BAOBAB je znan po visoki vsebnosti askorbinske kisline (vitamin C) z močnim antioksidativnim delovanjem; fitosteroli, saponini in triterpeni z močnimi analgetskimi, antipiretskimi in protivnetnimi lastnostmi. Poleg tega sadna pulpa Baobaba spodbuja črevesno eubiozo s proti diareično aktivnostjo zaradi prisotnosti taninov (astringent), sluzi, celuloze in citronske kisline.

NONI vsebuje visoko količino prokseronina, predhodnika alkaloida kseronina, s stimulativnimi lastnostmi na endokrine funkcije in imunski sistem, s protivnetnim, antibakterijskim in analgetičnim delovanjem.

INULIN je zelo učinkovit prebiotik, saj v črevesju spodbuja rast koristnih probiotičnih bakterij. Inulin potuje skozi želodec in tanko črevo nespremenjen, in je tako v celoti na voljo bakterijski flori v debelem črevesu. Tam selektivno spodbuja rast bakterij iz rodov Bifidobacterium in Lactobacillus.
 

 • Pomaga pri obnavljanju normalnih in funkcionalnih fizioloških stanj črevesne sluznice ter izboljšanju obrambne in prebavne funkcije črevesja
 • Indiciran za podporo specifičnim zdravljenjem driske zaradi prehrane ali okoljskih dejavnikov, vključno z nenadnimi prehranskimi spremembami, zastrupitvijo s hrano, temperaturnimi spremembami…
 • Pri prekomerni razraščenosti bakterij v prebavilih
   

Živali lahko pasto ponudimo samostojno ali zmešamo v hrano. 1 g ustreza približno 1 cm paste

Psi in mačke do 5 kg: 1 g 1-2 krat na dan

Psi in mačke od 5 do 10 kg: 2 g 1-2 krat na dan

Psi od 10 do 20 kg: 3 g 1-2 krat na dan

Psi od 20 do 30 kg: 4 g 1-2 krat na dan

Psi nad 30 kg: 5 g 1-2 krat na dan

 

 

Sestava: ječmenov slad, rastlinska olja in maščobe iz soje in lanenega semena 8%, maltodekstrin, mono in digliceridi palmovega olja, glukozni sirup, pektin, lignoceluloza iz kostanja 1,5% ( 15000 mg), inulin iz cikorije, izvlečki rastlin – baobab, noni, kolostrum. Dodatki na 1 kg: Vitamini: taurin ( 3a370) 1000 mg. Elementi v sledovih: cinkov kelat (glicin hidrat) 3b607 3820 mg, selenomethionin.
  

 • Izdelek nima še nobenega mnenja, bodite prvi.